Siegers Technics - Elektrotechnische installaties

Siegers Technics is gespecialiseerd in het plaatsen van elektrotechnische installaties. Dit met een breed scala aan diensten die zowel residentiële als commerciële toepassingen dekken. Samen met onze zusterorganisaties kunnen wij beschouwd worden als de specialist op vlak van laag- en middenspanning, sturing, verlichting, data, beveiliging, toegangscontrole, gebouwenautomatisatie, domotica, communicatie en sound & vision.

Op basis van eigen expertise en met meer dan 75 jaar relevante ervaring zijn wij uitgegroeid tot de ideale partner of het valk van advies,  innovatie, engineering, oplossingen, design en services voor alle toepassingen van elektrotechnische installaties.

De knowhow van Siegers richt zich op de meest uiteenlopende infrastructuren: kantoorprojecten, industriële gebouwen, warehouses, autodealers, chemische bedrijven, scholen labo’s, rust– en ziekenhuizen, banken , e.a. Dit in voornamelijk in de regio de Kempen.

Dankzij een constant en hoog expertiseniveau van meer dan 65 gespecialiseerde medewerkers en een ruime ervaring, genieten onze klanten van een maximale toegevoegde waarde voor hun totaalconcept op maat. Dit alles geldt natuurlijk van ontwerp in eigen huis tot uitvoering. Daarnaast bieden wij onze klanten een 24/7 after sales service aan.

Sinds 2021 maakt Siegers deel uit van Building Technology, een ambitieuze groep die de ervaring van zijn zusterorganisaties verenigt in een complete service in gebouwtechnieken.

Siegers Technics heeft een vergunning voor alarm- en camerasystemen – KBO 0417.200.364

Projectaanpak Elektrotechnische installaties

De ‘Early Involvement’ methode van Siegers zorgt voor een efficiënter projectproces door vanaf het begin de juiste doelstellingen te stellen en optimaal samen te werken met alle betrokken partijen. Dit leidt tot een besparing van 25% op de doorlooptijd en het budget.

Verantwoordelijkheid en Kwaliteit

Siegers neemt volledige verantwoordelijkheid voor elk project, van concept tot oplevering en nazorg. Ze beschikken over diverse veiligheids- en kwaliteitscertificaten, zoals het VCA*-certificaat, en zorgen ervoor dat hun medewerkers regelmatig worden bijgeschoold.

Diensten Siegers - Laagspanningsinstallaties

Siegers is gespecialiseerd in laagspanningsinstallaties, waaronder verlichting, stopcontacten en elektrische bedrading, ontworpen om aan alle veiligheids- en efficiëntienormen te voldoen.
Elektrotechnische installaties Siegers Technics

Diensten Siegers - Middenspanning

Wij leveren en installeren middenspanningssystemen die essentieel zijn voor industriële en commerciële toepassingen, inclusief transformatoren en schakelkasten.

Diensten Siegers - Netwerkbekabeling

Onze netwerkbekabelingsdiensten zorgen voor betrouwbare en snelle data- en communicatienetwerken, cruciaal voor moderne bedrijfsvoering.

Diensten Siegers - Domotica

Met onze domotica-oplossingen kunnen woningen en gebouwen worden geautomatiseerd voor verhoogd comfort, veiligheid en energiebeheer.

Diensten Siegers - Camerabewaking

Onze camerabewakingssystemen bieden 24/7 toezicht en beveiliging, met hoogwaardige beeldkwaliteit en integratie met andere beveiligingssystemen.

Diensten Siegers - Groene Energie

Siegers ondersteunt duurzame energieoplossingen, waaronder zonne-energie en laadpalen voor elektrische voertuigen, om bij te dragen aan een groenere toekomst.

Diensten Siegers - Branddetectie

Siegers installeert geavanceerde branddetectiesystemen om maximale veiligheid en vroegtijdige waarschuwing te garanderen.

Diensten Siegers -Kenniscentrum

Ons kenniscentrum biedt uitgebreide ondersteuning en training voor klanten om optimaal gebruik te maken van hun installaties.

Diensten Siegers - Inbraakdetectie

Siegers levert betrouwbare inbraakdetectiesystemen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, met geavanceerde sensoren en meldkamers.

Diensten Siegers - Bordenbouw

Wij ontwerpen en bouwen elektrische schakelkasten op maat, afgestemd op specifieke behoeften van uw project.