Clima & Partners - Totaalleverancier van HVAC

Clima & Partners - Totaalleverancier van HVAC

Clima & Partners, totaalleverancier van HVAC met hoofdzetel in Wijnegem, werd opgericht in 2007 en heeft een toonaangevende reputatie in zowel commerciële, industriële als residentiële projecten.

Clima & Partners is gespecialiseerd in:

  • Warmtepomptechnieken
  • Airconditioning
  • Klimatisatie
  • Ventilatie
  • Verwarming

Clima & Partners wil de professional maximaal van dienst zijn en fungeert daarom ook als toeleverancier voor bouwbedrijven. Installateurs van sanitair, centrale verwarming en elektriciteit kunnen er terecht voor een verdere ontwikkeling en uiteindelijk ook afwerking van hun project.

Ook de particulier kan bij Clima & Partners terecht met zijn vragen, plannen of voor een offerte. Het bedrijf beschikt over een eigen studiedienst die steeds ten dienste staat van de klant en samen met hem op zoek gaat naar de meest geschikte oplossing voor een project. Vervolgens brengen we, in combinatie met een perfecte coördinatie en opvolging, de meest complexe projecten tot een goed einde en binnen de vooropgestelde planning!

Clima & partners en zijn medewerkers zijn in bezit van alle nodige certificaten en attesten. Dit volgens de Belgische en Europese normen gekoppeld aan de specifieke taak of opdracht welke wordt uitgeoefend.

Certificaat koeltechnisch bedrijf, Vlaamse Overheid

Certifaat VCA**

Certificaat van bekwaamheid airco-energiedeskundige

Certificaat koeltechnisch bedrijf, Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Clima en Partners: Uw Totaalleverancier HVAC

Als toonaangevende totaalleverancier van HVAC-oplossingen, belichaamt Clima en Partners de perfecte symbiose van expertise en innovatie.Ontworpen om aan al uw verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- en koelingsbehoeften te voldoen.
Clima & Partners - Airconditioning - Verwarming - Ventilatie

Airconditioning

Ontdek onze hoogwaardige airconditioningsystemen die comfort en efficiëntie combineren. Van residentiële oplossingen tot commerciële toepassingen, wij bieden maatwerk voor elk project.

Waarom Kiezen voor Airconditioning?

Onze airconditioningsystemen zijn ontworpen om maximale comfort te bieden met minimale energieverbruik. Ze zorgen voor een aangename temperatuur en luchtkwaliteit in elke ruimte, ongeacht de buitenomstandigheden.

Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën om onze airconditioningsystemen te optimaliseren. Dit omvat energiezuinige oplossingen, stille werking, en intelligente bedieningssystemen die eenvoudig te gebruiken zijn.

Betrouwbaarheid en Duurzaamheid van Airconditioning

Onze airconditioningsystemen zijn afkomstig van gerenommeerde merken en zijn ontworpen voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid. Ze zijn gebouwd om bestand te zijn tegen intensief gebruik en bieden u jarenlang probleemloos comfort.

Oplossingen Totaalleverancier HVAC

Clima en Partners biedt op maat gemaakte HVAC-oplossingen voor diverse sectoren, waaronder industrie, gezondheidszorg, en horeca. Onze expertise strekt zich uit tot het ontwerp, de installatie en het onderhoud van systemen die voldoen aan uw specifieke eisen.

Productgamma

Verken ons uitgebreide productgamma, samengesteld uit toonaangevende merken en geavanceerde technologieën. Van verwarmingssystemen tot ventilatie-units en koelapparatuur, wij leveren hoogwaardige apparatuur die garant staat voor duurzaamheid en prestaties.

Studie & Advies Totaalleverancier HVAC

Onze deskundige ingenieurs bieden gedegen advies en uitgebreide studies voor uw HVAC-projecten. Van haalbaarheidsstudies tot energie-efficiëntieanalyses, wij streven ernaar om oplossingen te bieden die zowel economisch als ecologisch verantwoord zijn.

Installatie Clima & Partners

Met een focus op kwaliteit en vakmanschap zorgen onze ervaren technici voor een vakkundige installatie van uw HVAC-systemen. Wij streven naar een naadloze implementatie die voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en efficiëntie

Service & Onderhoud HVAC

Onze toegewijde serviceafdeling staat paraat om uw HVAC-systemen te onderhouden en te repareren. Met preventieve onderhoudsprogramma’s en snelle interventies streven wij ernaar om de levensduur van uw apparatuur te maximaliseren en downtime te minimaliseren.