Clima & Partners

Logo Clima & Partners

Clima & Partners, totaalleverancier van HVAC met hoofdzetel in Wijnegem, werd opgericht in 2007 en heeft een toonaangevende reputatie in zowel commerciële, industriële als residentiële projecten.

Clima & Partners is gespecialiseerd in:

  • Warmtepomptechnieken
  • Airconditioning
  • Klimatisatie
  • Ventilatie
  • Verwarming

Clima & Partners wil de professional maximaal van dienst zijn en fungeert daarom ook als toeleverancier voor bouwbedrijven. Installateurs van sanitair, centrale verwarming en elektriciteit kunnen er terecht voor een verdere ontwikkeling en uiteindelijk ook afwerking van hun project.

Ook de particulier kan bij Clima & Partners terecht met zijn vragen, plannen of voor een offerte. Het bedrijf beschikt over een eigen studiedienst die steeds ten dienste staat van de klant en samen met hem op zoek gaat naar de meest geschikte oplossing voor een project. Vervolgens brengen we, in combinatie met een perfecte coördinatie en opvolging, de meest complexe projecten tot een goed einde en binnen de vooropgestelde planning!

Clima & partners en zijn medewerkers zijn in bezit van alle nodige certificaten en attesten. Dit volgens de Belgische en Europese normen gekoppeld aan de specifieke taak of opdracht welke wordt uitgeoefend.

Certificaat koeltechnisch bedrijf, Vlaamse Overheid

Certifaat VCA**

Certificaat van bekwaamheid airco-energiedeskundige

Certificaat koeltechnisch bedrijf, Brussels Hoofdstedelijk Gewest