Entek

Entek is een unieke partner op de markt van PV-installatiebedrijven. Dankzij jarenlange ervaring in het ontwerp, beheer, herstel en monitoring van bestaande industriële PV-installaties heeft Entek zich ontwikkeld tot dé specialist ter zake.

Verder begrijpen we bij Entek het belang van duurzaamheid en de noodzaak om bestaande PV-installaties te beheren en te optimaliseren. Ons team van ervaren specialisten staat klaar om de levensduur van uw installaties te verlengen, eventuele storingen op te lossen en prestaties te verbeteren.

Bij Entek geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Onze persoonlijke aanpak houdt in dat we naar uw visie luisteren en samenwerken om uw duurzame doelen te verwezenlijken. Met onze toekomstgerichte aanpak helpen we u om te profiteren van de voordelen van zonne-energie en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Onze project focus ligt zowel op het plaatsen van nieuwbouwinstallaties evenals grootschalige optimalisatieprojecten voor bestaande industriële PV-installaties.

Benieuwd naar onze realisaties? Bekijk snel al onze projecten op de website.

Sinds 2023 maakt Entek ook deel uit van Building Technology, een groep van met elkaar verbonden, complementaire en bijzonder klantgerichte KMO’s in gebouwentechnieken.

“Sinds we deel uitmaken van Building Technology zijn er een aantal zaken in een stroomversnelling geraakt. Het feit dat we kennis kunnen delen en gebruik kunnen maken van een aantal overkoepelende diensten van de groep heeft ons al heel wat opgebracht.”