Entek - PV-Installatiebedrijf

Entek is een unieke partner op de markt van PV-installatiebedrijven. Dankzij jarenlange ervaring in het ontwerp, beheer, herstel en monitoring van bestaande industriële PV-installaties heeft Entek zich ontwikkeld tot dé specialist ter zake.

Verder begrijpen we bij Entek het belang van duurzaamheid en de noodzaak om bestaande PV-installaties te beheren en te optimaliseren. Ons team van ervaren specialisten staat klaar om de levensduur van uw installaties te verlengen, eventuele storingen op te lossen en prestaties te verbeteren.

Bij Entek geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Onze persoonlijke aanpak houdt in dat we naar uw visie luisteren en samenwerken om uw duurzame doelen te verwezenlijken. Met onze toekomstgerichte aanpak helpen we u om te profiteren van de voordelen van zonne-energie en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Onze project focus ligt zowel op het plaatsen van nieuwbouwinstallaties evenals grootschalige optimalisatieprojecten voor bestaande industriële PV-installaties.

Benieuwd naar onze realisaties? Bekijk snel al onze projecten op de website.

Sinds 2023 maakt Entek ook deel uit van Building Technology, een groep van met elkaar verbonden, complementaire en bijzonder klantgerichte KMO’s in gebouwentechnieken.

“Sinds we deel uitmaken van Building Technology zijn er een aantal zaken in een stroomversnelling geraakt. Het feit dat we kennis kunnen delen en gebruik kunnen maken van een aantal overkoepelende diensten van de groep heeft ons al heel wat opgebracht.”

PV-Installatiebedrijf Entek

Entek is een toonaangevend PV-installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in de levering van hoogwaardige zonne-energiesystemen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder de installatie, monitoring, renovatie en onderhoud van PV-systemen. Entek zet zich in voor duurzame energieoplossingen en werkt nauw samen met klanten om hun energiebehoeften te vervullen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

PV-Installatiebedrijf Entek

Diensten - PV-Installaties

Bij Entek leveren we complete PV-installaties op maat, van ontwerp tot oplevering. Onze experts zorgen ervoor dat elk zonne-energiesysteem optimaal presteert en voldoet aan de specifieke eisen van onze klanten. Een van onze opmerkelijke projecten is de PV-installatie in Eernegem, waar we 429 zonnepanelen met een totaal piekvermogen van 219 kWp hebben geplaatst op een gebogen dakconstructie.

Diensten - Renovatie en Onderhoud

Naast nieuwe installaties is Entek ook gespecialiseerd in de renovatie en onderhoud van bestaande PV-systemen. Of het nu gaat om schadeherstel na een storm of het upgraden van verouderde systemen naar energiezuinigere versies, ons team staat klaar om uw installatie te revitaliseren en te optimaliseren. Preventief onderhoud is essentieel om de prestaties en duurzaamheid van uw systeem te behouden, en wij bieden uitgebreide onderhoudsdiensten om storingen te minimaliseren en de levensduur te verlengen

Waarom Kiezen voor Entek PV-Installatiebedrijf ?

Entek onderscheidt zich door een klantgerichte benadering, hoogwaardige installaties en een sterke focus op duurzaamheid. We zijn toegewijd aan het leveren van oplossingen die niet alleen bijdragen aan de energiebesparing van onze klanten, maar ook aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw zonne-energieprojecten