Building Technology Together

Ontdek de krachtige bedrijven binnen de groep

Zie hieronder de partners Building Technology dewelke die expertise bieden in diverse domeinen van gebouwtechnieken.
ETI VDV - Uw specialist in elektrotechniek en hoogspanning
ETI is reeds meer dan vijftig jaar actief in de wereld van de elektrotechniek en hoogspanning. In deze tijdspanne is ons bedrijf uitgegroeid tot een dynamische KMO met 40 medewerkers.
ETI profileert zich dan ook als een technologisch onafhankelijk bedrijf dat alle facetten van de elektrotechniek beheerst.
Installatie en onderhoud van generatoren - Build Technology

Antec werd in 1997 opgericht en kent een stevige ontwikkeling in engineering en onderhoud van diverse industriële installaties. Door de groei worden er meerdere afdelingen opgericht, initieel is er de afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en de afdeling voor pompen en pompinstallaties. Later komen er compressoren en filter-/ventilatie-units bij. Vanuit onze strategische locatie in de haven met toegang tot de kade verzorgen onze medewerkers een topservice.

Clima & Partners - Totaalleverancier van HVAC

Clima & Partners, totaalleverancier van HVAC met hoofdzetel in Wijnegem, werd opgericht in 2007 en heeft een toonaangevende reputatie in zowel commerciële, industriële als residentiële projecten. Na
een grondige studie bieden we onze klanten steeds de beste technische oplossing aan. Vervolgens brengen we, in combinatie met een perfecte coördinatie en opvolging, de meest complexe projecten tot een goed einde en binnen de vooropgestelde planning!

Logo Siegers Technics partner van Building Technology

Siegers Technics is gespecialiseerd in het plaatsen van elektrotechnische installatie. Samen met onze zusterorganisaties kunnen wij beschouwd worden als de specialist op het vlak van laag- en middenspanning,
sturing, verlichting, data, beveiliging, toegangscontrole,
gebouwenautomatisatie, domotica, communicatie en
sound & vision.

Entek is een uniek PV-installatiebedrijf en zorgt voor een complete service.
Entek is een unieke partner op de markt van de PV-installatiebedrijven. Nadat in 2011 de subsidiekraan voor zonnepanelen dichtging, verdwenen veel installatiebedrijven van de markt. Maar wie zou de opvolging en het beheer behartigen, het onderhoud, de herstelling en de algemene monitoring van de bestaande industriële installaties? Entek ontwikkelde zich in deze niche tot dé specialist ter zake en verdiende zijn sporen door jarenlang ‘in the field’ talloze problemen op te lossen. Entek garandeert u tevens zijn vakkennis voor al uw nieuwe
PV-installaties.
Watchguard Security : Beveiliging voor professioneel en particulier

De geschiedenis van Watchguard Security gaat terug tot in 1990. Wij zijn het resultaat van de fusie tussen AEV Vochten en Mylle Security.

Terwijl AEV Vochten in heel België een sterke reputatie opbouwde vanuit de vestiging in Antwerpen, ontwikkelde Mylle Security zich voor elektronische beveiliging tot dé kwaliteitsreferentie in de provincie West-Vlaanderen.

Vooraleer in juli 2017 te fuseren tot één onderneming, werkten beide bedrijven sinds 2007 al meerdere jaren achter de schermen nauw samen.

Met de naamsverandering van beide ondernemingen naar Watchguard Security kozen we voor één sterk bedrijf dat zich richt op projecten in heel België