Antec - Installatie en onderhoud van generatoren

Installatie en onderhoud van generatoren - Build Technology

Antec is sinds 1997 gespecialiseerd in de verkoop, engineering, installatie en onderhoud van generatoren, pompen, ventilatie en compressoren voor diverse industriële en gebouw technische toepassingen.

Verder is Antec VCA** gecertificeerd en streven we naar een flexibele ‘sleutel-op-de-deur’ benadering voor al onze projecten. Vanuit onze strategische locatie en met ons team experten van dienst verzorgen we onze klanten een zo compleet mogelijke service op maat.

Benieuwd naar onze recente realisaties? Bekijk zeker ons website.

Daarnaast is Antec ook de ideale partner voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan uw installaties. Onze jarenlange expertise en ervaring in engineering resulteert zich in kwalitatieve service en onderhoud. Onze techniekers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren preventief onderhoud en het verhelpen van stortingen in de productie.

Sinds 2021 maakt Antec ook deel uit van Building Technology, een ambitieuze groep van met elkaar verbonden, complementaire en bijzonder klantgerichte KMO’s in gebouwentechnieken.

“Door de toetreding bij Building Technology kunnen we bij Antec genieten van betere aankoopvoorwaarden bij leveranciers”
 

Uw Partner in installatie en onderhoud van generatoren

Antec is een toonaangevende leverancier van industriële oplossingen, variërend van compressoren en generatoren tot industriële pompen en ventilatie- en stofafzuigsystemen. Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en maatwerk, biedt Antec een breed scala aan producten en diensten om aan de behoeften van diverse industrieën te voldoen.

Antec - Toonaangevende leverancier van generatoren en

Industriële Compressoren

Antec levert hoogwaardige compressoren voor industriële toepassingen. Ons assortiment omvat verschillende types compressoren, zoals zuigercompressoren, schroefcompressoren en olievrije compressoren, geschikt voor uiteenlopende industriële processen.

Industriële Generatoren

Antec biedt betrouwbare generatoren voor industriële en commerciële toepassingen. Onze generatoren zijn beschikbaar in verschillende vermogensklassen en worden gebruikt voor noodstroomvoorziening, primaire stroombronnen en back-upsystemen.

Industriële Pompen

Antec levert hoogwaardige industriële pompen voor diverse toepassingen, waaronder waterbehandeling, chemische verwerking, voedselproductie en meer. Ons assortiment omvat centrifugaalpompen, membraanpompen, tandwielpompen en meer, geschikt voor verschillende vloeistoffen en omgevingen.

Industriële Installaties en Onderhoud

We bieden deskundige services voor industriële installaties en onderhoud. Onze diensten omvatten ontwerp, installatie, onderhoud en reparatie van elektrische installaties, hoogspanningscabines, stuurborden en control panels, en meer.

Belastingstesten Generatoren

Antec voert belastingstesten uit op generatoren om de prestaties en betrouwbaarheid te verifiëren. Onze testen omvatten vermogensbelastingstesten, belastingprofieltesten en duurtesten om te zorgen voor optimale prestaties onder belastingcondities.

Maatwerk Pompen en Generatoren

Maatwerkoplossingen voor pompen en generatoren om aan specifieke eisen te voldoen. Onze engineeringafdeling ontwerpt en produceert op maat gemaakte pompen en generatoren voor diverse industriële toepassingen.

Stuurborden en Control Panels

Antec levert hoogwaardige stuurborden en control panels voor industriële automatisering. Onze diensten omvatten ontwerp, fabricage, installatie en onderhoud van stuurborden en control panels voor verschillende industriële toepassingen.

Skidbouw

Antec biedt maatwerk skidbouwoplossingen voor diverse industriële processen. Onze skids worden op maat ontworpen, gefabriceerd, geïnstalleerd en getest om te voldoen aan de specifieke eisen van elk project.

Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, is Antec uw betrouwbare partner voor hoogwaardige industriële oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.