Antec

Logo Antec

Antec is sinds 1997 gespecialiseerd in de verkoop, engineering, installatie en onderhoud van generatoren, pompen, ventilatie en compressoren voor diverse industriële en gebouw technische toepassingen.

Verder is Antec VCA** gecertificeerd en streven we naar een flexibele ‘sleutel-op-de-deur’ benadering voor al onze projecten. Vanuit onze strategische locatie en met ons team experten van dienst verzorgen we onze klanten een zo compleet mogelijke service op maat.

Benieuwd naar onze recente realisaties? Bekijk zeker ons website.

Daarnaast is Antec ook de ideale partner voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan uw installaties. Onze jarenlange expertise en ervaring in engineering resulteert zich in kwalitatieve service en onderhoud. Onze techniekers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren preventief onderhoud en het verhelpen van stortingen in de productie.

Sinds 2021 maakt Antec ook deel uit van Building Technology, een ambitieuze groep van met elkaar verbonden, complementaire en bijzonder klantgerichte KMO’s in gebouwentechnieken.

“Door de toetreding bij Building Technology kunnen we bij Antec genieten van betere aankoopvoorwaarden bij leveranciers”