ETI - Elektrotechniek en hoogspanning

ETI is reeds meer dan 50 jaar gespecialiseerd in elektrotechniek en hoogspanning. In deze tijdspanne is ETI uitgegroeid tot een dynamische KMO met meer dan 40 medewerkers.

ETI profileert zich in de markt als een technologisch onafhankelijk bedrijf dat alle facetten van de elektrotechniek beheerst. Of het nu gaat om de aanleg en het onderhoud van nestinfrastructuren, laagspanning, hoogspanning of totaalprojecten, bij ETI kan u rekenen op jarenlange expertise. Daarnaast staan wij ook garant voor het reinigen van hoogspanningscabines, midden- en laagspanningsinstallaties.

Sinds 2020 maakt ETI ook deel uit van Building Technology, een ambitieuze groep van met elkaar verbonden, complementaire en bijzonder klantgerichte KMO’s in gebouwtechnieken.

“Door de toetreding bij Building Technology kunnen we samen met onze zusterorganisaties een nog completere service in gebouwtechnieken aanbieden aan de klant.”

ETI VDV - Specialist in Elektrotechniek en Hoogspanning

ETI VDV is een toonaangevende Vlaamse onderneming met meer dan 40 jaar ervaring, gespecialiseerd in elektrotechniek en hoogspanning. Met een team van 40 medewerkers bieden ze een breed scala aan diensten voor zowel industriële als commerciële klanten.

ETI Electrical & HVAC Projects

Elektrotechniek en hoogspanning

ETI VDV biedt uitgebreide diensten op het gebied van industriële elektriciteit, waaronder algemene elektriciteitswerken, bordenbouw, verlichting en meer. Ze hebben ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrische systemen voor verschillende industriële toepassingen.

Industriële elektriciteit omvat een breed scala aan diensten gericht op elektrotechnische installaties in industriële omgevingen. Deze sector is cruciaal voor het waarborgen van de operationele efficiëntie en veiligheid van industriële faciliteiten.

 

Industriële elektriciteit beslaat verschillende diensten zoals het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrische systemen. Dit omvat onder andere hoogspanningsinstallaties, automatisering, paneelbouw, HVAC-regeltechniek, en verlichting. ETI VDV biedt totaalconcepten aan waarbij klantgerichtheid en technische perfectie centraal staan. We begeleiden projecten van de ontwerpfase tot en met de oplevering, wat zorgt voor een naadloze uitvoering en hoogwaardige afwerking.

 

Hoogspanning

Het bedrijf is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van hoogspanningscabines, evenals midden- en laagspanningsinstallaties. ETI VDV zorgt voor de periodieke reiniging en onderhoud van hoogspanningssystemen om een optimale werking te garanderen.

ETI V. Vandenven biedt uitgebreide hoogspanningsdiensten aan, waaronder de installatie van hoogspanningscabines, aanpassing en ombouw van bestaande cabines, en onderhoud. Deze cabines zijn cruciaal voor het veilig en efficiënt beheren van hoge spanningen binnen industriële omgevingen

Door deze diensten te combineren, zorgt ETI VDV ervoor dat hun hoogspanningsinstallaties veilig, efficiënt en toekomstbestendig zijn, wat essentieel is voor hun operationele continuïteit en energie-efficiëntie.

 

Gebouwenbeheer

ETI VDV werkt samen met partners zoals ENTEK om zonne-energiesystemen te implementeren. Daarnaast bieden ze installatie- en onderhoudsdiensten voor laadpalen voor elektrische voertuigen, waardoor ze bijdragen aan de transitie naar duurzaam transport.

Hoogspanningcabines

Het bedrijf is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van hoogspanningscabines, evenals midden- en laagspanningsinstallaties. ETI VDV zorgt voor de periodieke reiniging en onderhoud van hoogspanningssystemen om een optimale werking te garanderen.

Zonne-energie

ETI VDV biedt ontwerp, levering en installatie van zonnepanelen voor bedrijven, gericht op zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Ze werken nauw samen met ENTEK, een partner binnen de Building Technology-groep, om hoogwaardige industriële PV-installaties te leveren. Deze installaties verbeteren energie-efficiëntie, verlagen operationele kosten en verminderen de ecologische voetafdruk van bedrijven. ETI VDV zorgt voor maatwerkoplossingen, efficiënte installatie en onderhoud, en biedt financiële voordelen zoals subsidies en belastingvoordelen.

Expertise en Betrouwbaarheid

ETI VDV staat bekend om hun klantgerichte aanpak en maatwerkoplossingen. Ze bieden persoonlijke service en zijn flexibel om aan specifieke klantbehoeften te voldoen. Hun focus ligt op kwaliteit, veiligheid en innovatie, waardoor ze een betrouwbare partner zijn voor elektrotechnische projecten.