Watchguard Security
Beveiliging voor professioneel en particulier

Watchguard Security : Beveiliging voor professioneel en particulier

Watchguard Security behoort inzake elektronische beveiliging tot de absolute pioniers in België. De afgelopen decennia volgden we alle technologische evoluties vanop de eerste rij voor de beveiliging voor professioneel en particulier. De jarenlange ervaring en zorgvuldig opgebouwde expertise maken van ons de geknipte partner om elke vraag naar elektronische beveiliging in te vullen met een totaaloplossing op maat.

Wij beschikken over een INCERT-erkenning voor alarmsystemen en twee brandexperten voor brandbeveiliging.

Watchguard Security is het resultaat van de samensmelting in 2018 van AEV Vochten uit Antwerpen en Mylle Security uit Roeselare. Naast particuliere klanten en bedrijven zijn we de vaste beveiligingspartner van vele bouwprofessionals.

Meer info op onze website.

WatchGuard Security: Uw Specialist in Elektronische Beveiliging

Bij WatchGuard Security staan we voor professionele en betrouwbare beveiligingsoplossingen. Met jarenlange ervaring in de beveiligingssector, streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke bescherming te bieden. Ons team van experts werkt nauw samen met u om op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te ontwikkelen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Beveiliging voor professioneel en particulier - Alarmsystemen

Onze alarmsystemen zijn ontworpen om uw eigendommen te beschermen tegen inbraak en andere bedreigingen. We bieden zowel bekabelde als draadloze oplossingen die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn. Onze systemen worden continu bewaakt, wat zorgt voor een snelle reactie bij noodsituaties.

Beveiliging voor professioneel en particulier - Camerbewaking

Met onze camerabewakingssystemen heeft u altijd een oogje in het zeil. Onze hoogwaardige camera’s leveren scherpe beelden, zowel overdag als ‘s nachts. Wij bieden oplossingen voor zowel binnen- als buitenbewaking, en onze systemen zijn gemakkelijk toegankelijk via uw smartphone of computer.

Watchguard Security: Brandbeveiliging

Onze brandbeveiligingssystemen zijn essentieel voor de veiligheid van uw eigendommen en personeel. Wij bieden brandmelders, rookmelders en complete brandalarmsystemen die snel reageren bij de eerste tekenen van brand. Onze systemen kunnen geïntegreerd worden met andere beveiligingsoplossingen voor een volledige bescherming.

Watchguard Security: Brandbeveiliging

Onze brandbeveiligingssystemen zijn essentieel voor de veiligheid van uw eigendommen en personeel. Wij bieden brandmelders, rookmelders en complete brandalarmsystemen die snel reageren bij de eerste tekenen van brand. Onze systemen kunnen geïntegreerd worden met andere beveiligingsoplossingen voor een volledige bescherming.

Watchguard Security: Toegangscontrole

Beheer de toegang tot uw pand met onze toegangscontrolesystemen. Of u nu kiest voor kaartlezers, biometrische scanners of keypad-oplossingen, wij zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot uw faciliteiten. Onze systemen zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan de specifieke eisen van uw organisatie.

Watchguard Security: Integrale Gebouwsveiligheid

Onze benadering van integrale gebouwsveiligheid combineert verschillende beveiligingssystemen tot een naadloos werkend geheel. Door alarmsystemen, camerabewaking, brandbeveiliging en toegangscontrole te integreren, bieden wij een allesomvattende beveiligingsoplossing die eenvoudig te beheren is.

Watchguard Security: Winkelbeveiliging

Voor winkels en detailhandel bieden wij gespecialiseerde winkelbeveiligingsoplossingen. Onze systemen helpen winkeldiefstal te voorkomen, de veiligheid van klanten en personeel te waarborgen en waardevolle goederen te beschermen. Wij leveren op maat gemaakte oplossingen die passen bij de specifieke behoeften van uw winkel.

Watchguard Security:Woningbeveiliging

Bescherm uw huis en dierbaren met onze woningbeveiligingssystemen. Wij bieden complete oplossingen die alarmsystemen, camerabewaking en brandbeveiliging omvatten. Onze systemen zijn gebruiksvriendelijk en bieden u de zekerheid dat uw woning goed beveiligd is.

Woningbeveiliging: Beveiliging voor professioneel en particulier