Siegers Technics

Siegers Technics is gespecialiseerd in het plaatsen van elektrotechnische installaties. Samen met onze zusterorganisaties kunnen wij beschouwd worden als de specialist op vlak van laag- en middenspanning, sturing, verlichting, data, beveiliging, toegangscontrole, gebouwenautomatisatie, domotica, communicatie en sound & vision.

Op basis van eigen expertise en met meer dan 75 jaar relevante ervaring zijn wij uitgegroeid tot de ideale partner of het valk van advies,  innovatie, engineering, oplossingen, design en services voor alle toepassingen van elektrotechnische installaties.

De knowhow van Siegers richt zich op de meest uiteenlopende infrastructuren: kantoorprojecten, industriële gebouwen, warehouses, autodealers, chemische bedrijven, scholen labo’s, rust– en ziekenhuizen, banken , e.a. Dit in voornamelijk in de regio de Kempen.

Dankzij een constant en hoog expertiseniveau van meer dan 65 gespecialiseerde medewerkers en een ruime ervaring, genieten onze klanten van een maximale toegevoegde waarde voor hun totaalconcept op maat. Dit alles geldt natuurlijk van ontwerp in eigen huis tot uitvoering. Daarnaast bieden wij onze klanten een 24/7 after sales service aan.

Sinds 2021 maakt Siegers deel uit van Building Technology, een ambitieuze groep die de ervaring van zijn zusterorganisaties verenigt in een complete service in gebouwtechnieken.

Siegers Technics heeft een vergunning voor alarm- en camerasystemen – KBO 0417.200.364