Siegers Technics aan het werk op Prayon-site, een illustratie van hun toewijding aan technische oplossingen voor de industrie."

Siegers Technics steekt handen uit de mouwen in Prayon

Juli 2021 werd België geteisterd door overstromingen in heel het land. Het dorpje Prayon in de stad Trooz werd hierbij uitzonderlijk hard getroffen. Het dorp, gelegen in de provincie Luik, was na afloop van het noodweer voor een lange tijd zo goed als onbewoonbaar. Om de bewoners van Prayon te helpen in deze tijd van nood werd in Augustus het 1000 Handen initiatief opgestart. Een liefdadigheidsorganisatie met als doel binnen een periode van 1 jaar de volledige heropbouw van Prayon gedaan te krijgen.

Om dit werkelijkheid te laten worden is er natuurlijk veel mankracht en financiële hulp van buitenaf nodig. 1000 Handen werkt hiervoor samen met 71 verschillende bedrijven uit alle uithoeken van België voor het herstel, opbouw en heropbouw van woningen en publieke domeinen/gebouwen.
Ook Siegers Technics heeft afgelopen maand meerdere keren hun warm hart getoond door de bewoners van Prayon een helpende hand toe te steken. In samenwerking met de firma epTechnieken hebben onze techniekers dagen lang geholpen met de plaatsing en het herstel van verschillende elektrische installaties doorheen heel het dorp. Zo is bijvoorbeeld de sporthal ook terug van elektriciteit voorzien!