Fusie van Clima & Partners en ETI Partner onder de naam Clima & Partners NV, onderdeel van Building Technology.

Clima & Partners en ETI Partner slaan de handen in elkaar

Sinds 1 april (neen dit is geen aprilgrap) is de fusie tussen bedrijven Clima & Partners uit Wijnegem en ETI Partner uit Borgerhout officieel. Beide bedrijven vormen nu één rechtspersoonlijkheid onder naam van Clima & Partners NV. De naam ETI Partner is hierbij dan ook van de markt verdwenen.
De fusie kadert in een verdere optimalisatie en vereenvoudiging van de groepsstructuur binnen de Building Technology groep en heeft als doel de jarenlange ervaring en expertise van beide bedrijven te combineren.

Clima & Partners was voorheen al een groot speler op de Antwerpse markt en dankzij deze overeenkomst wint het bedrijf niet enkel aan klanten maar ook naamsbekendheid en marktaandeel. Het volledige klantenbestand, alsook de werknemers en partners worden bij deze transactie aan het bedrijf overgedragen om enige toekomstige verwarring tussen beide bedrijven tot rust te brengen.
Het nieuwe algemeen management verzekert in thema van deze samenwerking alsnog een hoogwaardige dienstlevering voor werken, onderhoud en installatie van uw HVAC-installatie!